Gørlev Idrætsefterskole

- ansøg nu eller kontakt os for at høre mere.

10. klasse på Gørlev Idrætsefterskole

– et år fyldt med sport, venskab og personlig udvikling.

Fællesskab

- når jeg bliver til os!

Udvikling

- i trygge rammer.

Nyheder og information

Vedr. Grundlovsdag

Følgende er sendt til skolens støttekreds d. 29. maj:
Kære Støttekredsmedlem
Som I nok har bemærket, har vi i år ikke udsendt invitation til grundlovsarrangement som vi ellers plejer.
Men for en god ordens skyld, vil jeg blot informere om, at vi desværre ikke kan følge traditionen og afholde vores hyggelige grundlovsmøde som følge af COVID-19/Corona.
Det er vi selvfølgelig ærgerlige over, men vi må alle bidrage til, at spredning af pandemien mindskes.
Men vi har fået vores elever tilbage! Og nu skal vi bruge de sidste uger på at få lavet en ordentlig og god afslutning på efterskoleåret for dem – det er en ny hverdag med nye regler og alle er på overarbejde – men det er fedt at være sammen igen!
Vi glæder os til at byde jer velkommen til grundlovsmøde til næste år.
Vi ønsker jer alle en dejlig sommer.

Årgang 2021/22

Vi har netop sendt en mail til forældrene til de elever, der er optaget på årgang 2021/22, da vi gerne vil invitere jer til orienterende møde i august/september.

Generalforsamling

Bestyrelsen på Gørlev Idrætsefterskole har tirsdag d. 5. maj besluttet, at generalforsamlingen – der blev udskudt fra den 22. april til 13. maj – udskydes på ubestemt tid.
Generalforsamlingen skal dog afholdes hurtigst muligt, efter at situationen gør det muligt. Medlemmer af skolens støttekreds vil blive informeret på mail.

Linjefag

Inden du starter på Gørlev Idrætsefterskole, skal du vælge to linjefag, som du kommer i dybden med. I dine linjefag fordyber du dig fagligt og udvikler dit potentiale. På linjen er du sammen med mange andre, som deler din passion for sport.

De mange forskellige linjefag er med til at give skolen sin styrke – det er godt, vi har elever med forskellige interesser.

Gørlev Idrætsefterskole
Kirkevangen 13