Gørlev Idrætsefterskole

- ansøg nu eller kontakt os for at høre mere.

10. klasse på Gørlev Idrætsefterskole

– et år fyldt med sport, venskab og personlig udvikling.

Fællesskab

- når jeg bliver til os!

Udvikling

- i trygge rammer.

Nyheder og information

Rundvisning på Gørlev Idrætsefterskole i januar 2021

Det er desværre ikke muligt at komme på besøg i januar, eftersom de gældende restriktioner har betydet, at landets efterskoler er lukket på nuværende tidspunkt.

Vi har valgt at udsætte de to tidspunkter, og alle, som var tilmeldt til d. 13. eller d. 24. januar, har fået en mail om, at vi planlægger nogle datoer på et senere tidspunkt.

Linjefag

Inden du starter på Gørlev Idrætsefterskole, skal du vælge to linjefag, som du kommer i dybden med. I dine linjefag fordyber du dig fagligt og udvikler dit potentiale. På linjen er du sammen med mange andre, som deler din passion for sport.

De mange forskellige linjefag er med til at give skolen sin styrke – det er godt, vi har elever med forskellige interesser.

Gørlev Idrætsefterskole
Kirkevangen 13